Bij Samen gaan we het gesprek aan met elkaar

Bij Woonzorggroep Samen zeggen we “Ja, en..” in plaats van “Ja, maar...”.

Geïnspireerd door OMDENKEN zijn we aan de slag gegaan met een vlog waarin we de “Samen” gesprekskaarten promoten. Mensen proberen te motiveren en enthousiasmeren om met elkaar in gesprek te gaan als iemand nee zegt tegen jouw goede idee. Probeer eens te kijken naar mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden.

De kaarten zijn inmiddels verspreid binnen alle lagen van de organisatie en worden ook toegepast in gesprekken. Ook waar het soms lastig is, blijkt het soms ook een opening te zijn om tot nieuwe inzichten te komen.

 

Mail mij als mensen reageren –

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC Waardevolle zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC Waardevolle zorg

Bijdragen?

Op de blog & vlog-pagina staan allerlei blogs en vlogs van mensen die betrokken zijn bij Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg. Van mensen uit de kern van de vernieuwingsbeweging tot mensen die de beweging en haar visie een warm hart toedragen. Iedereen kan bijdragen. Daarom komt niet alles wat er geplaatst wordt, per se overeen met wat LOC vanuit haar visie vindt.

Een blog of vlog plaatsen

Dat kan op het nieuwe platform van Radicale vernieuwing. We zijn verhuisd, de plek waar je dit nu leest is tijdelijk nog even online.

 

De reactiemodule haalt reacties op...

 

LOC Waardevolle zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - 030 284 3200 - vraagbaak@loc.nl